А1 подарява достъп до 210 телевизонни канала на своите клиенти

Като част от промоцията клиентите на А1 ще имат достъп и до спортните канали MAX Sport 1 и MAX Sport 2

07.06.2018 | 14:55 Редактор: Лазарина Колчагова
А1 подарява достъп до 210 телевизонни канала на своите клиенти

Всеки уикенд на юни А1 България ще подарява на своите клиенти на телевизионни услуги достъп до над 210 канала напълно безплатно.

Като част от промоцията, клиентите на А1 ще имат достъп и до ексклузивното съдържание на спортните канали MAX Sport 1 и MAX Sport 2.

Отворените телевизионни уикенди са част от комплиментите на А1 България прави по случай смяната на своето име.

След добрия старт и двете победи в Китай, българският национален отбор по волейбол записа 3 загуби от 3 мача пред родната публика.

Момчетата на Пламен Константинов, обаче, трябва бързо да преодолеят разочарованието, защото в края на седмицата им предстои поредният тежък тест в Япония. 

Националите започват третия кръг на Лигата на нациите на 8 юни с двубой срещу домакините.

На 9 юни ще се изправят срещу Италия, а турнето в далечния Изток завършва на 10 юни с мач срещу Полша. Всички двубои могат да бъдат следени във Facebook страницата на А1, както и по MAX Sport 1.

Вече е известен и победителят от месечната игра на А1. Това е Светослав Джамбазов, който печели смартфон Nokia 2. 

Новата награда в играта на А1 е смартфон Xiaomi Redmi Note 5A и може да бъде спечелен с правилен отговор на въпроса във Facebook страницата на А1.

Новият въпрос за тази седмица : Къде могат да се гледат мачовете на българския национален отбор по волейбол от Лигата на нациите?