А1 подарява 10 GB мобилен интернет на своите клиенти

Единственото, което трябва да направите, е да свалите мобилното приложение "Моят А1", което е безплатно за всички

01.06.2018 | 14:44 Редактор: Велислав Филипов
А1 подарява 10 GB мобилен интернет на своите клиенти

Мтел става А1, а ако сте клиент на компанията на мобилна услуга, може да вземете 10 GB мобилен интернет на максимална скорост. Единственото, което трябва да направите, е да свалите мобилното приложение "Моят А1", което е безплатно както за смартфони с Android, така и за iPhone. 

За да получите бонуса, трябва да свалите приложението и да се регистрирате. Ако пък вече го ползвате, трябва да влезете в него. Комплиментът важи до 31 юли и всеки клиент има 30 дни за използване, след като го получи.

Българският национален отбор по волейбол записа две победи и една загуба в Лигата на нациите в Китай. Този уикенд момчетата на Пламен Константинов ще са домакини на двубоите от втория кръг в София, а съперниците са повече от сериозни.

В петък - 1 юни, България се изправя срещу тима на Сърбия от 20 часа. На 2 юни отново от 20 часа националите срещат тима на Австралия, а в неделя пак от 20 часа е битката срещу Русия. Гледайте всички мачове на българските национали на живо по MAX Sport 1.

Отговаряйте правилно на въпроса под новините във Facebook страницата на А1 и може да спечелите смартфона "Nokia 2". Ето го и самия въпрос: Колко гигабайта мобилен интернет ще получат клиентите на мобилна услуга на А1, които свалят или влезнат в приложението "Моят А1"?