Мтел представя новия "Huawei MediaPad M5"

Таблетът струва 529,99 лв. в брой или 25,99 лв. на месец с плана "Мтел Сърф XL"

16.05.2018 | 14:12 Редактор: Иван Берберов
Мтел представя новия

Мтел пусна в продажба новия "Huawei MediaPad M5", който предлага повече от интересни екстри. Той е първият таблет в света, чийто корпус е изработен от 2,5D стъкло и има заоблени ъгли, което го прави изключително удобен за държане в ръка. 

Освен това таблетът поддържа 4G мрежа, което позволява да бъде използван навсякъде в мобилната мрежа на Мтел. Моделът се предлага за 529,99 лева в брой или за 25,99 лева на месец с план "Мтел Сърф XL". 

Седмица след края на битката в Мадрит, ТОП тенисистите на ATP ще се срещнат отново, този път в Рим. Вечният град донесе късмет на младата тенис звезда Александър Зверев. Германецът положи началото на кризата на големия Новак Джокович, който и до днес не може да се съвземе от най-големия трус в кариерата си. 

Това е и последната важна проверка преди "Ролан Гарос" и за Григор Димитров ще бъде ценно да научи още неща за играта си на червено. Гледайте турнира и всички мачове на Григор Димитров по "Mtel Sport 1".

И този път операторът не пропуска месечната си игра. Отговаряйте правилно на въпросът под новините във Facebook страницата на Мтел и може да спечелите смартфона "Nokia 2". Ето го и самият въпрос: Как се казва новият таблет, който Мтел пусна в продажба?