Мтел предлага услуга за плащане в Google Play Store чрез месечна такса

И още: Смарт телевизорите Samsung от серията KU6072 с до 330 лева отстъпка

18.04.2017 | 10:16 Редактор: Мария Аладжова
Мтел предлага услуга за плащане в Google Play Store чрез месечна такса

Клиентите на Мтел вече могат да купуват игри, музика и приложения от Google Play Store (Гугъл Плей Стор) и да заплащат за тях чрез своята месечна сметка, без да се налага да предоставят номер на банкова карта. Услугата се предлага без допълнително заплащане и е отворена за всички частни абонати. Общата стойност на покупките в Play Store (Плей Стор), които могат да бъдат направени в рамките на един месец, е 50 лева.

Тази седмица започна промоция на смарт телевизорите Samsung от серията KU6072 (К У 60 72). В момента те се предлагат с до 330 лева отстъпка при комбинация с двоен пакет – първокласна телевизия и супербърз домашен интернет. Така вместо за 1 449,99 лева клиентите могат да вземат 55-инчовия модел за 1 119,99 лева заедно с пакет Мтел премиум 200 и двугодишен договор. Умният телевизор предлага 4K резолюция на дисплея, LED подсветка и Wi-Fi свързаност за едно наистина първокласно домашно забавление.

Време е за въпроса в месечната ни играта. Отговаряйте правилно във Facebook страницата ни под нашите новини и може да спечелите смартфона Huawei P9 lite (Хуауей Пе 9 лайт). Ето какъв е новият ни въпрос:

Каква е максималната стойност на покупките в Google Play Store, която може да се плати с месечна сметка в Мтел?