Мтел пусна в продажба ноутбука Prestigio SmartBook 141А03

Телекомът отново предлага силни емоции на зрителите със своите спортни канали

07.04.2017 | 16:30 Редактор: Тодор Петров
Мтел пусна в продажба ноутбука Prestigio SmartBook 141А03

Спорните канали на Мтел вдъхват силни емоции на феновете на спорта и през този уикенд. По Mtel Sport 1 запалените по футбола ще могат да гледат по-интересните мачове от 30 кръг на холандското първенство.

След старта на мотосезона изминалия уикенд високите скорости на две колела ще продължат в ефира на Mtel Sport 2. В неделя от 19 часа започва вторият кръг от сезона в MotoGP за Гран При на Аржентина. Мтел ще излъчи всички квалификации и стартове от състезателния уикенд.

Мтел първи предлага ноутбука Prestigio SmartBook 141А03. Цената на мобилния компютър с двоен пакет интернет и телевизия Мтел Премиум 200 е 9,99 лева на месец или 199, 99 лева в брой.

Всеки от новите модели Smartbook идва с включен лиценз за Windows 10 Home и талон за 100 GB облачно пространство в Microsoft One Drive за период от две години.

Вече е ясен победителят от месечната игра на Мтел - това е Дафинка Бонева. Тя печели смартфона Sony Xperia XA. Новата награда в играта на мобилния оператор е смартфон Huawei P9 Lite. Можете да го спечелите, ако отговаряте правилно на въпросите във Facebook.

Новият въпрос е: Къде ще се проведе вторият кръг на MotoGP?