Twitter: Бордът на директорите "все още" оценява предложението на Мъск

Срещата между членовете е продължила около 30 минути

15.04.2022 | 10:55 Редактор: Здравко Черкезов
Twitter: Бордът на директорите

Главният изпълнителен директор на Twitter Inc. Параг Агравал е казал на служителите на компанията, че Бордът на директорите все още оценява предложението на Илън Мъск да купи компанията и да я свали от борсата, предава Bloomberg, като се позовава на запознати източници.

На среща на всички служители в четвъртък следобед служителите са повдигнали въпросите за потенциалните сценарии, а изказването на Агравал е било неутрално, казват източниците, които са помолили да не бъдат идентифицирани, защото това е било частна дискусия. Той не е посочил в коя посока клони решението на борда, като е нарекъл решението „труден процес" за определяне на онова, което е в най-добър интерес на акционерите.

Главният маркетинг директор Лесли Берланд е прочитал въпросите на служителите на Twitter, изпратени чрез платформата за корпоративна комуникация Slack по време на дискусията. Никой друг член на борда, включително бившият главен изпълнителен директор Джак Дорси, не е присъствал на срещата, която е продължила около 30 минути.

Четете повече по темата в Investor.bg

Снимка: Bloomberg L.P.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК