Препоръчани от експертите: Смартфоните с най-високи рейтинги през 2021 г.

iPhone 12 Pro Max и Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G са лидери в класацията

28.03.2021 | 10:09 Редактор: Тодор Петров
Препоръчани от експертите: Смартфоните с най-високи рейтинги през 2021 г.

Американското списание "Consumer Reports" състави рейтинг на смартфоните, базирани на Android и iOS, препоръчани за закупуване през 2021 година.

Лидер в категорията "Най-добър iPhone" е iPhone 12 Pro Max. Той се отличава с бърз A14 Bionic процесор, OLED дисплей и 5G свързаност. Според експерти iPhone 12 Pro Max струва 100 долара повече от 12 Pro, но има по-дълъг живот на батерията, по-голям дисплей и по-добра камера. В същото време като недостатък на смартфона е посочен големият размер и теглото от 226 грама.

За лидер сред устройствата с Android е обявен Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G. Сред предимствата на модела експертите са изтъкнали отличния живот на батерията, камерата с петкратно увеличение и екрана.

OnePlus Nord N100 е обявен от "Consumer Reports" за най-„дългия за игри“ смартфон, но камерите му получават нисък рейтинг, информира БГНЕС.

"Consumer Reports" е ежемесечно списание на организацията с нестопанска цел "Consumers Union", САЩ. Изданието публикува рецензии и критерии за потребителски продукти и услуги въз основа на обратна връзка с потребителите и резултати от тестове от 50 от лабораториите и изследователските центрове на списанието.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК