A1 обяви до 75% намаления в своя онлайн магазин

Телекомът предлага смартфони Samsung, Huawei, Xiaomi и LG на намалени цени

15.05.2020 | 10:38 Редактор: Александра Иванова

А1 обяви нова промоция за потребителите, намалявайки цените на редица устройства от портфолиото си от 11 до 31 май. Отстъпките важат само за покупки през онлайн магазина на компанията на А1.bg. Всички предложения от най-новата кампания са на комплекти от смартфон и стилен аксесоар или джаджа, със сериозни отстъпки между 25% и 75% от редовната цена на съответното устройство. 

След дълга пауза отново е време да се насладим на най-бързите автомобили отвъд Океана. Кой друг, ако не НАСКАР може да постави началото на състезанията на живо. Американската надпревара започва отново на 17 май, а камерите на Макс Спорт ще бъдат на линия, за да отразят всичко най-интересно. Не пропускайте високите скорости по Макс Спорт 2, в пряко предаване от Южна Каролина на 17 май. 

С пълна скорост продължава и играта на A1 във Фейсбук. През този месец наградата е Alcatel 1S. За да го спечелите, отговаряйте правилно на въпроситe. Тази седмица въпросът е: "До коя дата продължават намаленията с до 75% в онлайн магазина на А1?"

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК