Новият iPhone SE вече може да бъде закупен от А1

Устройството привлече вниманието с най-достъпната цена за нов модел на iPhone в последните години

10.05.2020 | 16:00 Редактор: Александра Иванова

Новият iPhone SE вече е тук. Устройството, за което тепърва ще се говори много, вече може да бъде закупено онлайн на А1.bg, както и в нашите магазини в страната. Смартфонът залага на добре познатия външен вид на серията Айфон 8, но за сметка на това е снабден с мощния процесор A13 Bionic, който може да бъде открит и във флагматите от серията Айфон 11. Това, заедно с прецизната камера, подсиления алуминиев корпус и издръжливата батерия са признаци на поредния успешен модел на Епъл.

YouTube и YouTube Kids вече са достъпни за клиентите на A1 Xplore TV директно от телевизора. С YouTube Kids родителите могат да бъдат сигурни, че детето им няма да попадне на неподходящо съдържание. Видеата са подредени по възрастови групи - до 4 години, между 5 и 7 години и за малчугани от 8 до 12 години. Приложението се намира в главното меню на Xplore TV и може да бъде управлявано и през смартфон.

В същото време, играта ни във Facebook не e спирала дори за миг. Този месец наградата е Alcatel 1S. За да го спечелите, отговаряйте правилно на въпросите ни. Тази седмица ви питаме: "Кой е най-новият модел iPhone, който вече може да бъде закупен от A1?"

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК