А1 дари респиратори на болници в Добрич, Монтана и Силистра

Нови филмови заглавия очакват абонатите на A1 Xplore TV

01.05.2020 | 11:47 Редактор: Ивет Арабова

Първото голямо дарение от кампанията за дигитална солидарност на А1 вече е факт. Още през март обявихме, че ще даряваме по един лев за всяко плащане през мобилното приложение Моят А1 или портала Моят А1 на сайта А1.bg. До момента като част от кампанията са закупени респиратори за три болници в страната – МБАЛ  "Добрич”, МБАЛ "Д-р Стамен Илиев” – Монтана, МБАЛ "Силистра”.

Любителите на филмовото изкуство имат нови заглавия, на които могат да се радват в А1 Видеотека. Абонатите на A1 Xplore TV ще могат да се впуснат в приключение с най-опасната игра - "Джуманджи: Следващо ниво". В този филм от поредицата Джуманджи не е само в границите на джунглата. Много по-голяма е, по-опасна и с много повече и непредвидими нива.

Петрана Ваклина печели Lenovo A6 Note от играта на А1 през април. Играта продължава и през май, като този месец наградата е Alcatel 1S. За да го спечелите, отговаряйте правилно на въпросите във Facebook страницата на А1. Тази седмица въпросът е: "Откъде абонатите на A1 Xplore TV могат да наемат филма "Джуманджи: Следващо ниво"."

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК