А1 дарява по лев на Здравното министерство за всяка онлайн платена сметка

Операторът стартира и ново приложение, което да защитава потребителите от измами

29.03.2020 | 09:50 Редактор: Ралица Братанова

Българските медици имат нужда от нашата подкрепа повече от всякога. Затова А1 ще дари по един лев на специалната сметка на Министерството на здравеопазването за всяка платена сметка през приложението Моят А1. Сега е моментът всички да бъдем отговорни и разумни. Ограничете социалните си контакти и платете сметките си с Моят А1. Заедно ще преборим вируса, обяви телекомът.

Продължаващата пандемия от коронавирус създава нова опасност за възрастните хора у нас. Освен от самия вирус, заплаха има и от телефонните измамници, които стават все по-креативни и включват истории за болни близки в измамите си.

Затова А1 стартира приложението A1 Guard. С негова помощ всеки може да създаде списък с разрешени номера, които да се обаждат на възрастния човек. A1 Guard  е безплатно приложение и е разработено с подкрепата на МВР.

Редовната Facebook игра на оператора продължава и тази седмица. За да спечелите чисто нов А1 Аlpha трябва да отговаряте правилно на въпросите, зададени в профила на А1. Тази седмица ви питат: "Кое приложение на А1 е разработено с подкрепата на МВР?"

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК