А1 стартира кампания за дигитална солидарност

10 000 допълнителни MВ ще получат абонатите на мобилна услуга

20.03.2020 | 11:43 Редактор: Ивет Арабова

A1 стартира кампания за дигитална солидарност за своите клиенти, за да останат вкъщи в извънредното положение. Всички абонати на телевизионна услуга ще получат достъп до над  200 програми, а тези на сателитна телевизия до 120 канала по технически причини. Подаръкът е за всички, независимо от ТВ пакета, който притежават. В допълнение към това, абонатите на мобилна услуга получават бонус от 10 000 МВ от 18 март към своите тарифни планове, отново без значение от тарифния си план.

За да спазваме всички социална дистанция, А1 препоръчва използването на дигиталните си канали за обслужване. Практически всички наши услуги са достъпни и онлайн. С приложението Моят А1 можете да платите сметките си, да следите текущото си потребление, да добавяте допълнителни пакети, да проверявате фактурите си и дори да получавате персонални оферти. То е съвместимо с Android и iOS устройства, а използването му е бързо, лесно и напълно безопасно, особено в дните на извънредно положение заради коронавируса.

Въпреки кризата, продължава и редовната Facebook игра на А1. За да се сдобиете с чисто нов А1 Аlpha трябва да отговаряте правилно на въпросите с коментар във Facebook страницата на А1. Тази седмица въпросът е: "С кое приложение може да платите сметките си към А1? "

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК