Джо Байдън напсува Доналд Тръмп заради неуместна шега

Президентът на САЩ се нахвърли върху радващите се на политическото насилие

03.02.2024 | 12:33 Редактор: Тодор Петров
Джо Байдън напсува Доналд Тръмп заради неуместна шега

Джо Байдън се изказа нецензурно за съперника си Доналд Тръмп, който си бе позволил неуместна шега за съпруга на Нанси Пелоси - бившата лидерка на Камарата на представителите в Конгреса на САЩ.

По време на реч пред съмишленици във Вали Фордж миналия месец, за да отбележи третата годишнина от справянето с подстрекавания от Тръмп бунт на 6 януари 20321 г., видимо ядосаният Байдън се нахвърли върху Тръмп и последователите му, че се радват на политическото насилие.

"На митинга си той се шегува за натрапника, който подбуден от голямата лъжа на Тръмп, удари с чук Пол Пелоси по главата. И той смята, че това е забавно", каза президентът. 

"Той се засмя на това. Какъв болен…" - тук гласът на Байдън заглъхна, докато тълпата го аплодираше и се смееше. Но президентът не спря. Със заглъхнал глас той нарече Тръмп "sick fuck", който се наслаждава на нещастията на другите, според трима души, които са чули президента да използва нецензурното описание, предаде БГНЕС.

Подобни твърдения противоречат на имиджа на сегашния обитател на Овалния кабинет, който се позиционира като човек, стремящ се да намали нивото на грубост и в политиката, отбелязва "Политико".

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 0
Бай
преди 2 месеца
Излагане, ама пълно.Нашите аватари няма от кого да вземат добър пример. Сигнализирай за неуместен коментар