В Харков ще става горещо: Службата за сигурност на Украйна със спецакция на 9 май

Предстои затваряне на улици, призоваха хората да спазват вечерния час

08.05.2023 | 19:50 Редактор: Елеонора Танева
В Харков ще става горещо: Службата за сигурност на Украйна със спецакция на 9 май

Службата за сигурност на Украйна ще проведе акция срещу диверсанти в Харков на 9 май. Това става ясно от съобщение, публикувано във Facebook.

В проявите ще участват органи на военното управление и други правоприлагащи структури. Ще бъдат използвани военна техника, оръжия. Предвидените мерки са насочени към повишаване сигурността на цивилните в Харков, засилване на сигурността на съоръженията от критична инфраструктура и установяване и задържане на евентуални диверсанти.

ОТ Службата за сигурност предупреждават, че е възможно да се стигне до ограничаване на преминаването през определени улици, проверка на документите на гражданите, претърсване на автомобили.

Призовават цивилните да спазват разпорежданията на властите и вечерния час. Както и да бъдат бдителни и да подоват сигнали, ако забележат съмнителни лица. 

Снимка: БГНЕС


1
8 rate up comment rate down comment 2
Симо
преди 11 месеца
Страхуват се нацистите от народното недоволство. Затварят улици, претърсват автомобили.. И всичко било за сигурността на гражданите. Щото шествието но Безсмъртния полк е заплаха за кого? Не за гражданите а за нацистката власт в Харков. Няма съмнение кои са окупаторите на града и защо се страхуват от 9ти май! Сигнализирай за неуместен коментар