Путин: Нацистката идеология се завърна, можем да отговорим на танковете "Леопард"

"Русия е уверена в себе си, в своята правота и победа", категоричен бе руският президент

02.02.2023 | 19:40 Редактор: Петя Кръстева
Путин: Нацистката идеология се завърна, можем да отговорим на танковете

"Русия е уверена в себе си, в своята правота и победа", заяви президентът Владимир Путин по време на тържествен концерт във Волгоград (бившия Сталинград) по случай 80-ата годишнина от победата на Съветския съюз над нацистка Германия в битката при Сталинград, цитиран от ТАСС.

По думите му "тази победа е тържество на живота и справедливостта".

"За съжаление, виждаме, че идеологията на нацизма вече в своя съвременен облик - отново създава преки заплахи за сигурността на страната ни. Невероятно е, но германски танкове "Леопард" отново ни заплашват", продължи той и изтъкна, че Русия не изпраща танкове до границите на западните държави, но има с какво да отговори и то не само с бронирани машини.

"Тези, които въвличат европейските страни, включително и Германия, в нова война с Русия и още по-безотговорно я обявяват за свършен факт, тези които разчитат да победят Русия на бойното поле, очевидно не разбират, че съвременната война с Русия за тях ще бъде съвсем друга", предупреди руският държавен глава., цитиран от БТА.

Путин подчерта, че Русия има много приятели по света, въпреки усилията на прозападната пропаганда.

Снимка: БГНЕС


2
1 rate up comment rate down comment 0
БЪЛГАРСКИТЕ СМИ МЪЛЧ
преди 1 година
РУСКИ КОМИК НОСЕЙКИ ОТРЯЗАНА ГЛАВА НА УКРАИНСКИ ВОЙНИК НА СЦЕНАТА И ГОВОРЕЙКИ КАК СА ГО Е....., БЕ ПРОСТРЕЛЯН СМЪРТОНОСНО ОТ ЧОВЕК ОТ ПУБЛИКАТА. АРТИСТКА СВИРИ НА ПИАНО И ПЕЕ ЗА ЕВРЕЙСКАТА ЧУ....А ПОГЛЪЩАЩА СВЕТА. СТАВА ПОПУЛЯРНА ПРОПАГАНДАТОРКА ПО РУСКИТЕ TV. ПРЕЗИДЕНТА ИМ ИСКА ДА ЖИВЕЕ ПО РУСКИ, ВСИЧКИ ДА ДИШАТ И МАРШИРУВАТ ПО РУСКИ. РУСИЯ ИСКА ТЕРИТОРИИ ОТ ДР. СТРАНИ И ТЕХНИ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ПУБЛИЧНО ГО ЗАЯВЯВАТ.ТОВА ГО ДАДОХА ПО ЕВРЕЙСКИ, УКРАИНСКИ И ЗАПАДНИ TV. КОИ СА НАЦИСТИТЕ? Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Майнич
преди 1 година
Грешки,Путин,грешки!От самото начало трябваше да вкараш мощно авиацията да ги мачка от въздуха,направо да покрият небето им със самолети,а не отделни рейдове.Ж.П. гари и линии,шосета,влакове с горива и цистерни,петролни бази-всичко да бъде утищожено! Защо изобщо имат дизел да придвижват бойните машини?? Една цистерна не е малък обект,вижда се отдалече.Да бъдат унищожавани камиони цистерни ,а не да стигат до фронта.Влаковете със западна техника да бъдат унищожавани на границата с Полша. Сигнализирай за неуместен коментар