Медведев: Ще постигнем поставените от Путин цели в Украйна

Той подчерта, че "Единна Русия" активно оказване на помощ на пострадалите "киевския режим"

12.09.2022 | 09:55 Редактор: Ваня Кузманова
Медведев: Ще постигнем поставените от Путин цели в Украйна

Целите на специалната военна операция в Украйна, поставени от руския президент Владимир Путин, ще бъдат постигнати, съобщи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и председател на "Единна Русия" Дмитрий Медведев по време на обобщаването на резултатите от последната предизборна кампания.

"Всички цели, които бяха поставени от президента на страната ни, от върховния главнокомандващ, те ще бъдат постигнати по време на тази операция", каза той. 

"Подкрепата, която получи нашата партия на тези избори, е само най-добрата гаранция, че ще направим всичко, което е необходимо", заяви още председателят на партията, цитиран от "Труд". 

Медведев подчерта, че "Единна Русия" активно участва в кампанията за оказване на помощ на пострадалите "от действията на киевския режим". 

"Правим това на всички нива и хората го виждат, няма как да не го забележат. Може би, да си признаем, това беше най-силната страна на настоящата предизборна кампания, около която се разви предизборната интрига", добави той.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 3
Груь
преди 1 година
Той сега на дишал с сибирски прах и не знае какви ги праштолеви Сигнализирай за неуместен коментар