Медведев: Путин както и други лидери на Русия, нямат сметки и имоти в чужбина

"Тези санкции са насочени точно срещу народа ни", каза той

31.05.2022 | 15:44 Редактор: Искра Ангелова
Медведев: Путин както и други лидери на Русия, нямат сметки и имоти в чужбина

Руският президент Владимир Путин, както и други лидери на страната, нямат сметки, имущество или други значими интереси в чужбина. Това заяви заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев в своя Telegram канал във вторник.

Говорейки за санкциите на Запада срещу Москва, политикът се запита "кой в ​​крайна сметка авторите искат да накажат": "Президентът, политическото и военно ръководство на страната? Не. Това е очевидно. И техните създатели признават това. Никой от нас няма чужда собственост, сметки или значителни интереси в чужбина. Ние не ходим там да почиваме и работим."

"Западните санкции са насочени специално срещу народа на Русия, тези решения се основават на омразата към руснаците", каза Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация, цитиран от "Труд".

"Против кого е всичко това? Изводът е отвратителен - тези санкции са насочени точно срещу народа на Русия. Това заключение е обезкуражаващо, но, уви, е вярно. Те ни мразят всички! Тези решения се основават на омраза към Русия - към руснаците, към всички нейни жители", написа още Медведев в своя Telegram канал.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 1
Соня Максимилян
преди 1 година
Страх ги е много от Русия,за това са санкциите им срещу нея. Жалки ***. Затънали са до гуша в какво ли не.Затрихте Украйна ама ще си плащате яко. Сигнализирай за неуместен коментар
1
6 rate up comment rate down comment 0
katie77
преди 1 година
Аз пък смятам, че руснаците не мразят, че сме Европейци.Мразят културата, хуманизма, толерантността и ценностната система. Сигнализирай за неуместен коментар