Украйна: Русия се провали в превземането на Киев, опитва се да приложи "корейски сценарий"

Приоритетите на Владимир Путин са източната и южната част на страната?

27.03.2022 | 17:30 Редактор: Жаклина Иванова
Украйна: Русия се провали в превземането на Киев, опитва се да приложи

Шефът на украинското военно разузнаване предупреди, че Русия се опитва да приложи към Украйна това, което той нарича "корейски сценарий", след като не успя да превземе столицата и да свали законното правителство.

Кирило Буданов казва, че приоритетите на Владимир Путин са източната и южната част на Украйна, след като офанзивата му до голяма степен спря, информира БГНЕС.

"Ако успее да свърже тази територия, Путин ще се опита да наложи демаркационна линия, разделяща тази област от останалата част от Украйна, като след Корейската война", смята той.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
6 rate up comment rate down comment 9
АЛЕКСАНДРОВ
преди 2 години
"Специалисти" как не се ориентирахте адекватно в тази ситуация, за забавеното превземане на Киев от руснаците, има една единствена причина и тя е цивилното население, в противен случай ще им трябват 2 3 часа!? Сигнализирай за неуместен коментар
1
7 rate up comment rate down comment 8
анонимен
преди 2 години
Киев заприлича на Берлин след втората световна война,а началника на Украйна говори,че Путин и намеренията му се претърпели провал.Спри да лъжеш,защото настройваш руското ръководство против себе си и украинския народ. Сигнализирай за неуместен коментар