Недоволство и протести във Франция заради ограниченията, свързани с Ковид-19

Макрон нареди задължителна ваксинация на здравните работници

14.07.2021 | 23:17 Редактор: Жаклина Иванова
Недоволство и протести във Франция заради ограниченията, свързани с Ковид-19

Полицията в центъра на Париж разпръсна демонстрация на граждани, недоволни от изискването за здравен паспорт за посетителите на кина, барове и ресторанти, съобщава АФП.

Според разпореждането на президента Еманюел Макрон ограничението влиза в сила от следващия месец, припомни БНР. От август в ресторантите и кината ще бъдат допускани само посетители, които имат сертификат, че са ваксинирани срещу Ковид-19 или негативен PCR тест.

Обезпокоен от бързото разпространение на Делта варианта, в понеделник френският президент нареди и задължителна ваксинация на здравните работници.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
0 rate up comment rate down comment 0
babaqga
преди 2 години
Грешка. Спайк протеина е с необходимост в ДНК механизмите за производство и възстановяване... Тази тъпотия с ваксинирането, която се вихри в световен мащаб, ще е с последствията на самата пандемия. За смях станахте! Сигнализирай за неуместен коментар
2
1 rate up comment rate down comment 0
Георги
преди 2 години
Депопулацията чрез ваксини е основна цел на еврейския елит Сигнализирай за неуместен коментар
1
4 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
Ми нали ще има президентски избори какво ви пречи да го накажете и отстраните но дори и да сте го избрали навремето това ви е наказанието и назиданието. Сигнализирай за неуместен коментар