Внезапно почина д-р Максимишин, лекувал Навални в Омск

Смъртта му е изненада за всички, споделят негови колеги

05.02.2021 | 12:30 Редактор: Юлия Христова
Внезапно почина д-р Максимишин, лекувал Навални в Омск

На 55-годишна възраст почина д-р Сергей Максимишин, служител на интензивното отделение в болницата в Омск, където след аварийно кацане руският опозиционер Алексей Навални бе откаран в тежко състояние, пише "Дейли мейл".

Британският вестник подчертава, че лекарят е починал "внезапно“, след като "кръвното му налягане е скочило“. Журналистите се свързаха с колежката на Максимишин Мария Морозова, която заяви, че смъртта му е изненада за всички.

Галина Назарова, прессекретар на Министерството на здравеопазването в Омск, заяви, че смъртта на уважавания лекар "няма специален произход“. Според нея "мъжът беше болен, притеснен за близките си, той погреба родителите си тази година. Умира на работа, в интензивното си отделение, където работи. Той беше в болницата, настанен беше в реанимация и там почина“. Като причина за смъртта е посочен инфаркт.

Твърди се, че именно Максимишин е ръководил лечението на Навални след предполагаемото отравяне, пише "Монитор".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Мдаааа, знаем ги ние тия внезапни инфаркт и нелепи инциденти...Не забравяйте чий възпитаник е Путин! А те бяха легендарни в това отношение. Сигнализирай за неуместен коментар