Смях до сълзи: US вотът през призмата на онлайн комиците

Напрегнатото очакване на победителя провокира чувството за хумор на интернет потребителите

07.11.2020 | 15:13 Редактор: Георги Камарашев

Напрегнатото очакване на победителя от изборите в Съединените щати провокира чувството за хумор на интернет потребителите. Онлайн пространството беше залято от шеги за кандидат-президентите Джо Байдън и Доналд Тръмп.

Двамата може и да са кандидати за президент на най-силната икономика в света, но интернет потребителите не се поколебаха да ги осмеят. Във фокуса на шегите попадна големият спор за бюлетините, изпратени по пощата.

Доналд Тръмп, който преди месеци призова да не се използва този метод за гласуване, сега се оплака, че не получава гласове от там и стана главно действащо лице в шегите. 

Онлайн-комиците не подминаха и Байдън. Още преди да се кандидатира за президент, той беше обвиняван в непристойно поведение към жени и дори към деца. Сега тези твърдения се превърнаха в комични публикации, а една от най-популярните е с обладаната от демони кукла Анабел. За първи път Анабел беше "изплашена". 

Бавното броене на бюлетините също стана повод за шеги. Служителите, обработващи гласовете, бяха сравнени с ленивци. В Twitter се появиха десетки снимки на възрастни хора с коментар над тях - "Докато чакаме, остаряхме." 

Вижте повече в репортажа на Яна Червенкова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК