Ким Чен Ун държи 2 000 момичета за "забавление" на севернокорейските лидери

Някои от тях са едва 13-годишни

02.05.2020 | 16:48 Редактор: Искра Ангелова
Ким Чен Ун държи 2 000 момичета за

Когато Ким Чен Ун стана първият лидер в Северна Корея, срещнал се с президент на САЩ, мнозина се надяваха, че това е знак за раздяла с мрачното минало на нацията. Но само 3 години преди да се срещне с Доналд Тръмп през 2018 г., синът на Ким Чен Ир възкреси една от най-мрачните традиции на режима - тайните момичета, задоволяващи севернокорейските лидери. Тази група, в която има и невръстни девойки, е създадена от дядо му - Ким Ир Сен, съобщава New York Post.

Доклад сочи, че харемът се състои от 2 000 момичета.

Местонахождението на Ким беше неизвестно до днес, когато Севернокорейската централна агенция съобщи, че диктаторът е открил завод за изкуствени торове северно от столицата Пхенян.

Отсъствието му предизвика редица слухове за здравето му. Някои дори предполагаха, че е починал, а чуждестранни разузнавателни служби заявиха, че той всъщност се намира в луксозното си имение във Вонсан, далеч от пандемията на Ковид-19.

А именно там - зад стените на неговите дворци, групата от момичета осигуряват забавление за високопоставени севернокорейски служители. The Sun твърди, че момичетата пеят и танцуват за елита на нацията, но също така участват в сексуални игри.

Смущаващ е фактът, че в доклада пише, че някои от момичетата са едва 13-годишни. Те са изведени директно от училище, за да могат да са на разположение на лидерите. Дисиденти от Северна Корея дори казват, че някои от момичетата трябва да преминат медицински прегледи, за да докажат, че са девствени, преди да се присъединят към харема.

Но как точно е основана тази група от момичета и e върната по нареждане на Ким Чен Ун?

"Групата за удоволствия" започва работа по време на управлението на основателя на Северна Корея - Ким Ир Сен. Той все още се смята за вечен президент на страната, въпреки че почина през 1994 година.

В края на 70-те години той изпраща свои служители да търсят най-привлекателните млади жени и момичета, които да пеят и танцуват. Някои от тях започнали работа като прислужници, а на най-привлекателните е било наредено да станат сексуални робини на лидерите. Много от тях били на възраст 13 и 14 години.

Grandfather

Ким Ир Сен имал афинитет към девствените момичета, защото вярвал, че сексуалният контакт с тях ще му позволи да усети жизнената сила на момичето. Властите съобщавали на родителите, че дъщерите им са отведени на важна мисия, за да служат на Ким Ир Сен.

Момичетата били държани в именията на партийните лидери и правели каквото им бъде наредено.

От поколение на поколение

След като бъдат включени в "групата за удоволствия", момичетата се подреждат в различни звена. Очаква се някои да пеят и танцуват, а други правят предимно масажи и понякога се изпращат за практика в чужбина.

След смъртта на Ким Ир Сен синът му Ким Чен Ир поддържаше "групата за удоволствия" и имаше голям брой любовници. За други членове на династията Ким също се твърди, че са експлоатирали момичетата.

Кенджи Фуджимото, бившият суши готвач на Ким Чен Ир, твърди, че братът на дядото на Ким Чен Ун, "прослушвал" момичетата дали могат да пеят.

"За да ги одобри за прослушване, момичетата първо трябва да правят секс с него", казва Фуджимото.

Eyes2

Секс партитата

Много малко подробности за дейностите на момичетата, доставящи удоволствие, станаха известни, извън затворения комунистически режим на Северна Корея.

През 2010 г. жена, известна като Ми Ханг, заяви, че е била част от тези момичета цели две години. Тогава тя сподели, че е вербувана, когато е била 15-годишна ученичка.

"Инспектираха всички студентки. Разбраха всичко за моята фамилия и нейната история. Попитаха ме дали съм спала с момче. Изпитвах толкова срам да чуя такъв въпрос", казва тя.

Племенникът на Ким Ир Сен - Лий, публикува статия, в която споменава за сексуалните робини. Към нея той споделя и картина, нарисувана от него, на която са изобразени лудите партита в резиденцията на Ким в Пхенян. Купоните продължавали до ранни зори, като алкохолът и сексът били неизменна част от тях.

"Партитата включваха ядене, пиене и танци, но обикновено завършваха с еротични игри. Любимата игра беше тази, в която губещите трябваше да свалят дрехите си една по една, независимо мъж или жена е", пише Лий в материала си.

Той допълва, че някои партита са били посветени единствено на секса, когато Ким е бил в особено добро настроение.

Статията е публикувана, докато Лий живее в изгнание, преди да бъде убит през 1997 година.

Високи и красиви жени

Харемът, основан през 70-те години на миналия век, се разпада, когато Ким Чен Ир умира през 2011 г. и синът му Ким Чен Ун поема властта.

Това е, защото се твърди, че Ким Чен Ун не се доверява на никого от администрацията на баща си - включително на жените и момичетата от "групата за удоволствия".

"Жените, които забавляваха баща му, знаеха много тайни и им беше наредено да не не разкриват никаква информация, преди да бъдат изпратени обратно в родните си градове", заяви севернокорейски експерт. 

Father

Смята се, че всяка от жените е получила около 4000 долара, което е потресаващо голяма сума пари на фона на бедността в комунистическата държава.

За 4 години харемът напълно прекратил дейността си. Но през 2015 г. в Южна Корея се появиха съобщения, че Ким Чен Ун набира нови момичета и жени за "групата за удоволствия".

Твърди се, че лидерът има вкус към по-пластични девойки.

Източник от Южна Корея споделя, че високите и красиви жени, които са нови, трябва да преминат обучение в хотел в Пхенян, преди да бъдат назначени да работят. На тях им се обяснява, че всичко е строго секретно и трябва да пазят тайна.

Ri Sol Ju

Снимки: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


4
0 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години
Имало е вярване че колкотопо-малко е момичето толкова повече енергия изсмукват от него и така мъжете поддържали младостта си. Сигнализирай за неуместен коментар
3
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
2
2 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Тоя афинитет към девственици иде още от великите паши на великата османска империя. И е по-характерно за извратените от имане западни и про-западни индивиди. А иначе ако верно харема на тоз е 2000 девственици сигурно оная му работа е посиняла от употреба и едва ли има време за нещо друго. Бива-бива пропаганда, ама .... Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
Силверстейн
преди 3 години
тия северно корейци ги изкарахте големи нерезиа аз не мога да намеря кадри за поорно индустрията Сигнализирай за неуместен коментар