България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Кино: 15-минутните звездни истории на Стаси Айви

Какво разказват успелите актьори за филмовото изкуство, животите си и шоубизнеса?

22.11.2018 | 10:03 Редактор: Иван Берберов
Кино: 15-минутните звездни истории на Стаси Айви

Време е за кино и звездните истории на журналиста и влогър Стаси Айви от Лос Анджелис и Торонто, които ни отвеждат по стъпките на 15 герои от света на филмовото изкуство. Актьори, продуценти, режисьори и художници с милиони последователи в социалните мрежи и сайтовете за видео споделяне. 

Тя се срещна със звездата от отличения с "Оскар" филм "Moonlight" и участието му в хитовия сериал "Castle Rock" Андре Холанд.

"Интервюто с Андре бе снимано във Лондон. То е част от 15-минутни филмчета, като всяко е посветено на някой актьор. В Лос Анджелис исках да снимам хора, които са постигнали мечтите си. Такива, които изкарват пари само с това, което обичат. Тези хора ни посрещнаха в домовете си. Обикновено ни отнемаше по 1-2 часа за всяко филмче. Преживяването ни в Канада бе изключително и неочаквано приятно. Там се срещнах с актьори от 2 канадски сериала", сподели Стаси Айви в "България сутрин". 

Тя отбеляза пред Bulgaria ON AIR, че всички епизоди, по които работи, са 25. Предвижда на направи още един от годишните филмови награди.