България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Порасналите известни деца на 1 юни

В студиото на "България сутрин" гостуваха трима възрастни, обединени от идеята да запазят детското в себе си

01.06.2017 | 11:35 Редактор: Василена Василева
Порасналите известни деца на 1 юни

По повод 1 юни "Деня на детето" в студиото на "България сутрин" гостуваха трима възрастни, обединени помежду си от идеята да запазят детското в себе си и никога да не порастват - режисьорът Олег Ковачев, Джина Иванова от Трамвай №5 и певицата Мартина Иванова от група Ice Cream.

Детето на българското кино, режисьорът Олег Ковачев, с усмивка на лице се връща назад във времето, спомняйки си за своето участие във филмите и по-специално в "Рицар без броня", като определя преживяването като "голямо дивеене". 

Джина Иванова от популярната българска група "Трамвай №5" пък разказа, че заради множеството пътувания по участия с групата е пропуснала първите години от живота на своята дъщеря. 

"Не е лесно да се занимаваш с изкуство, но ако искаш да успееш е важно да се научиш да съчетаваш работата с личния си живот", каза още тя пред Bulgaria ON AIR.

Мартина Иванова от група Ice Cream допълни oт своя страна, че въпреки липсата на родителите ѝ в детските години тя не би ги винила никога и вече порастнала, осъзнава, че е било за добро.

"Има много качества, които родителите ми притежават. Дори бих искала да се отнасям по същия начин към собствените си деца, грижовността и отговорността са основните", каза в заключение певицата.