България сутрин

Всеки делник от 7:00 часа
още

Завърналите се от чужбина българи искат да работят за бъдещето на страната

Повече по темата от Мая Паунова и Ирина Христова от Успелите.бг в студиото на Bulgaria ON AIR

28.12.2016 | 10:16 Редактор: Жанета Нейкова
Завърналите се от чужбина българи искат да работят за бъдещето на страната

"Хората, които интервюираме и по-конкретно, младите с успехи извън страната, които се връщат в България, винаги им задаваме въпроса - дали ще се върнат  и дали имат амбиции да работят за бъдещето на страната ни. Всички те отговарят единодушно как точно към това се стремят", сподели Мая Паунова от онлайн медията за добрите новини Uspelite.bg в студиото на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR. 

"Всеки трябва да прави по нещо, за да се чувстват добре младите хора в България", смята Ирина Христова, също част от екипа на "най-голямата позитивна медия" у нас, като двете представителки на Успелите.бг коментираха в студиото на Лора Инджова и Симеон Белев темата за реализиралите се в чужбина млади българи, които решават да се върнат в страната.  

Мая Паунова и Ирина Христова търсят добрите новини от България и целят да разпространяват позитивизъм сред хората. Техният стимул да създадат този източник на "градивната промяна на България" идва от желанието да не бъдем заливани от негативна информация.

Те са стигнали до извода, че ако сами не си намираме позитивното съдържание, няма кой да ни го даде.

Какви са добрите новини в страната ни и кой стои зад позитивната медия - гледайте във видеото с целия разговор по темата: