България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Трио VIVA с ударен старт на годината: Нов сингъл, дебютен албум и страхотен видеоклип

Йоана Великова, Виктория Чешмеджиева и Виктория Ехиянова

08.02.2024 | 09:27 Редактор: Елеонора Танева

Ударно начало на година за трио VIVA. Йоана Великова, Виктория Чешмеджиева и  Виктория Ехиянова са готови с първия си самостоятелен албум. Готово е видеото към сингъла с романтичното заглавие "Moonlit Sky", в което освен момичетата от триото, участва и актрисата и певица Яна Николова.

"Песента първоначално беше с различна стилистика, трябваше да е на испански, с различно темпо. Но отлежа, втаса малко и направихме промени. Яна Николова написа текста на английски и стана", разказа за "Moonlit Sky" Йоана Великова в студиото на "България сутрин".

Виктория Чешмеджиева допълни, че идеята на видеоклипа е била да е по-закачлив: "Мислехме, че може да е в стила на MTV клиповете от 90-те. Искахме да е цветно и хората на видят част от процеса в студиото."

В клипа са включени и кадри от участие, което триото е имало в деня на снимките. 

На 8 март в столичен клуб предстои официално представяне на първия албум на триото, озаглавен Supernova. В него са събрани 12 песни, някои от тях са известни на феновете на VIVA. 

"Могат да очакват яко двучасово парти. В първата част ще представим всички песни от албума, ще имаме и гост изпълнители", уточни Виктория Ехиянова.

Почитателите на хубавата музика ще се насладят на експлозия от ритми, емоции, цветове и на запазената марка на трио VIVA - многогласното пеене. 

Гледайте целия разговор във видеото.