България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

40-годишният Бруно Сузано тренира усилено за SENSHI 18, няма намерение да се пенсионира

Боецът сподели тайната за специалния си режим на хранене

07.09.2023 | 09:36 Редактор: Михаела Кирилова

12 титанични двубоя на плажната арена във Варна ни очакват на бойната гала вечер SENSHI 18, която ще се проведе на 16 септември. В оспорвана битка за европейската титлата в категория 95 килограма ще се изправи известният боец по кикбокс от Португалия Бруно Сузано. Той разполага само с две седмици да се подготви за двубоя.

"Подготовката върви добре. Опитвам се да разуча опонента и тренирам както обикновено. Вече развивам стратегия и се чувствам готов", каза португалецът Бруно Сузано за "България сутрин".

Сузано има по-малко време за подготовка от обикновено, но това не пречи на самочувствието му и той заяви, че се чувства уверен в уменията си.

"Времето не ми пречи. Тренирам усилено за стандартен и обратен гард. Предимството ми в тази битка е, че искам да победя. Отказвам да се предам и винаги се боря докрай", коментира боецът в ефира на Bulgaria ON AIR.

Бруно Сузано наближава 40-годишна възраст, но няма намерения да се пенсионира и планира да се бие поне още 5 години. Идването му е България е поредното в професионалната му кариера.

"Благодарен съм за всяка възможност. Всеки път, когато идвам тук, е ново предизвикателство. SENSHI се развива постоянно и винаги се радвам, когато съм тук", заяви гостът.

"За мен няма значение пред кого се изправям, не се притеснявам от никого. Страхът ме държи нащрек и те кара да имаш желание за победа. Когато се прокрадне чувството на страх, тогава трябва да се откажеш", категоричен е той.

Сузано разказа и за дневния си режим, който включва събуждане в 7:00 сутринта, по три тренировки на ден и строг режим на хранене. Боецът не яде месо вече от 22 години и се сподели, че така се чувства по-добре и усеща тялото си по-силно. Само 30 минути след хранене той е готов за тренировка. 

"Всеки път се бия за титла. Най-голямото удовлетворение идва, когато си бия в родината на съперника ми", каза Бруно Сузано в края на разговора.

Гледайте целия разговор във видеото.