България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Астролог: 2 октомври беше възможно най-ужасната дата за избори

"По-добри резултати в картата на България се наблюдават от март догодина до май", изтъкна Мира Кунева

03.10.2022 | 09:37 Редактор: Ваня Кузманова

"Втори октомври беше възможно най-ужасната дата за избори. Изборите, които се провеждат на ретрограден Меркурий, или се повтарят, или да свързани с лоши събития за лидерите, които ги печелят. В небето имаше аспект Меркурий-Нептун, който носи обърканост. Датата, на която се проведоха изборите, беше неблагоприятна", посочи астрологът Мира Кунева е ефира на "България сутрин"

По думите ѝ Сатурн работи много здраво в картата на България и ще работи до края на февруари. Прогнозата ѝ е за много стрес, много конфликти и ограничения. 

"До края на февруари ситуацията ще бъде много трудна и ще бъде невъзможно да се намести към по-добро", допълни тя. 

"По-добри резултати в картата на България се наблюдават от март догодина до май. Май-юни ще започне сериозно наместване в нагласите на хората. Ако вземем правилните решения, от септември до ноември 2023 година в картата на България има доста добри влияния, които да покажат как можем да излезем от кризата", изтъкна астрологът пред Bulgaria ON AIR.

Кунева каза, че на 25 октомври има слънчево затъмнение, а след това в първата половина на ноември - лунно. 

"Слънчевото затъмнение засяга държавите и техните лидери. Това затъмнение попада върху Плутон в картата на Украйна и е възможно до няколко седмица след това да настъпят някакви големи промени. Плутон е символ на трансформации и ядрени енергии. Целият световен ред ще започне да се променя", изтъкна гостът. 

По думите ѝ през февруари месец Плутон влиза във Водолей. 

"Това винаги е голяма промяна за целия свят, която ще продължи в следващите 2-3 години. Другата голяма промяна ще бъде влизането на Сатурн в Риби през март месец на 2023 година. През 2021-2022 година имаше аспект на Сатурн с Уран, който винаги е предизвиквал световни и икономически кризи. Големите промени ще дойдат, когато този аспект се разпадне и Сатурн влезе в Риби. Определено там той не е силен, така че новите тенденции в света ще станат по-силни", заяви Мира Кунев. 

И заключи, че към края на ноември в картата на България има ситуация, която може да даде бъдещи визии за това какво ще се случи, но не вижда възможност за съставяне на кабинет

Гледайте целия разговор във видеото.

Какво показват резултатите от изборите?

На народа му писна от избори и лъжи, все по-малко хора се интересуват от политика.
32%
Показват, че отново няма да има стабилно правителство и скоро пак ще ходим на избори.
32%
Най-вероятно ще се състави стабилно коалиционно правителство.
4%
Показват, че българинът няма никаква представа от политическата обстановка.
31%
Не мога да преценя.
1%
Общо 2393 гласа

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК