Месец май ще бъде динамичен и интересен с поредица от важни астрологични събития

Енергетиката на лъвовете ще е стабилна, трябва да се ориентират в правилната посока

01.05.2022 | 13:00 Редактор: Ваня Кузманова
Месец май ще бъде динамичен и интересен с поредица от важни астрологични събития

Месец май ще бъде динамичен и интересен. 

Овен

Поредица важни астрологични събития ще се случат в предстоящия период. На 02.05 Венера преминава в във вашия знак. Присъствието ѝ там ще създаде напрежение в сферата на личните и делови отношения.

Телец

На 12.05 ще се осъществи съединение на Слънцето със Северния възел, който е фиктивна точка, символизираща бъдещето. Обстоятелствата ще са благоприятни за дейности в полза на обществото или на хора, с които сте свързани. Всичко направено за другите ще се върне към вас многократно.

Близнаци

На 09.05 Меркурий преминава в ретроградна форма на движение. Тази дата е средна точка между затъмненията и може да се случат непредсказуеми обрати.

Рак

Обстоятелствата ще са динамични и твърде често ще сте на крачка от осъществяването на проект, който отдавна замисляте. Периодът между 03 и 08.05 е подходящ за решаване на финансови, имуществени въпроси, намиране на спонсори и покровители.

Лъв

Енергетиката ви ще е стабилна и единствената ви задача ще е да я ориентирате в правилната посока. Желанието ви да реализирате замислите си колкото е възможно по-бързо няма да се осъществи и този факт може да предизвика раздразнение. Не си го изкарвайте на околните или на най-близките си, те не са виновни.

Дева

Едно от нещата, което може истински и дълбоко да ви обезпокои, това е липсата на логична връзка и предвидимост на обстоятелствата. Ако непрекъснато се налага да променяте графика си, започвате да се чувствате несигурни и неудовлетворени от направеното.

Повече по темата четете в Az-jenata.bg 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК