България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Алекс Сърчаджиева представя "На живо" на 11 май - моноспектакъл за трудностите и любовта

"Това е голяма крачка в моята професионална кариера", каза актрисата

13.04.2022 | 09:50 Редактор: Искра Ангелова

Актрисата Александра Сърчаджиева представя моноспектакъла си "На живо" за първи път на голяма сцена на 11 май в НДК.

"Много се вълнувам, много се притеснявам, защото това, което трябва да се случи на 11 май в Зала 1 на НДК, за мен е много голямо предизвикателство, както и голяма крачка в моята професионална кариера", каза актрисата в студиото на "България сутрин".

Попитана дали е трудно за един артист да разкрива себе си пред толкова голяма публика, тя сподели: "Да, трудно е. Да излезеш пред напълно непознати хора и да покажеш кой си всъщност, и какви са твоите болки, мечти, падения, се оказа доста по-сложно, отколкото аз си го представях в началото."

Цялото ѝ осветление за моноспектакъла е построено така, че да може да вижда публиката.

"В представлението говоря за жълтите медии, защото те са безпощадни. Отдавна не ми пука кой какво пише за мен, имаше период, в който много се ядосвах, но си казах, че това няма да спре. Аз се притеснявам за дъщеря ми - София. Децата не могат да разберат тези неща, някой ден ще ѝ стане ясно, но тя ме е питала защо пишат за мен, а не пишат за съседите", допълни Сърчаджиева в ефира на Bulgaria ON AIR.

"Тя беше изключително развълнувана от представлението, когато го гледа на живо. Изведох я на сцената, защото исках да ѝ благодаря пред всички за смелостта, която има. И мъдростта, която носи за едно 11-годишно дете. Прегърнах я, тя плачеше, каза, че много ѝ е харесало, но не иска да го гледа повече", поясни актрисата.

И въпреки обещанието си - София ще бъде плътно до Алекс в Зала НДК 1, за да я подкрепи.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК