България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Нумеролог обясни защо годината е добра за политиците ни и преговори с РСМ

"Февруари е под знака на осмицата, което е число на реализацията", каза Иглика Пеева

02.02.2022 | 09:30 Редактор: Искра Ангелова

Днешната дата е една от най-желаните в календара за сватби и годежи, както и за други специални събития. Какво ни вещае повторението на цифрата две?

"Числата са хубави, но трябва да се направи сметка първо каква е годината - тя е шестица. Нумерологията е наука, която иска просто да смяташ по най-обикновения начин. Всяко число има своето значение. Влезли сме в година шест, което означава дом, хармония и любов", каза нумерологът, поет и журналист Иглика Пеева за "България сутрин".

Тя поясни, че сме шестицата е под знака на Венера.

"Когато видим толкова много двойки, си даваме сметка, че трябва да знаем какво означава двойката. В положителния си смисъл тя е работа в екип, акцент върху женското начало - майка, любима, сестра, дипломация, защото двойката е под знака на Луната. В същото време тя не е толкова силно число. Ако погледнем датата 02.02.2022 година - това е прекрасно число за ново начало. За тези, които са решили да се оженят на тази дата, всичко ще бъде много добре", допълни Пеева в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ те трябва да се научат да работят заедно и да изслушват другия.

"Същото ще бъде, ако хората сключат брак и на 20 февруари. Годината за нас много добра, защото тя вещае, че най-после на масата ще седнат политиците и хората, от които зависи нашият живот. Акцентът е върху дипломатичните отношения. От гледна точка на кризата, в която сме - две не е най-доброто число, защото двойката означава и болести", подчерта Иглика Пеева.

Тя се надява, че ще успеем да преодолеем вируса до лятото.

"Февруари се пада много силен месец. Ако използваме добрата вълна на числото, тя ни дава възможност чрез преговори да постигнем много. Февруари е под знака на осмицата, което е число на реализацията. В същото време то носи кармично значение. За преговорите с Русия и Република Северна Македония - осмиците дават възможност всичко да се развие добре и да тръгне в положителен план", посочи нумерологът.

И сподели, че четворката носи стабилност.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
paragraf1
преди 2 години
Ама защо се поощрява вярването в какво ли не... Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
obserever
преди 2 години
Дакъде я докарахме врачките да ни кеазвата какво да правим в политиката ! Сигнализирай за неуместен коментар