България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Завръщане 2" на Ники Илиев обещава много емоции за зрителите

Продукцията е снимана основно в Пловдив, Поморие и Приморско

29.09.2021 | 09:40 Редактор: Искра Ангелова

Завръща се филмът "Завръщане" - втора част на лентата на Ники Илиев. Освен познатите актьори от първата част, в тази ще участват Диляна Попова, Евелин Костова и Райна Каракостова.

За "България сутрин" Илиев разкри, че са снимали основно в Пловдив, Поморие и Приморско. А филмът се очаква около 14 февруари 2022 година.

"Най-нарцистичният от всички се казва Сашо Кадиев. Решихме, че трябва да му дадем по-централна роля, за да има мир. Другите, познавайки го, се примириха с тази ситуация. Арката на всеки от героите е да има смисъл и да се преплитат, което беше най-сложната част. Направихме някои промени", допълни той в ефира на Bulgaria ON AIR.

Филмът разказва за това как героите се събират отново, за да довършат филм, стартиран от героя на Сашо Кадиев. Ники Мутафчиев играе режисьор във въпросния филм.

"Правейки филми с частни средства или с Башар, с който сме продуценти, използвахме нашите неволи. Вътре има и много продуктово позициониране. Но направихме така, че нашите преживявания да бъдат леко осмени, има доста лични. Нашият пазар не е голям, не може да има чисти инвестиции, както се прави в Холивуд", подчерта Илиев.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК