България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Михаела Филева съчета диско и фънк в новата песен "100 на 100"

Певицата разкри, че обича да пътешества и се зарежда от енергията на природата

10.12.2020 | 09:40 Редактор: Ивет Арабова

Според Ницше ден, в който не сме танцували, трябва да се брои за загубен. По този показател новата песен на Михаела Филева "100 на 100" е повече от пълноценна, защото освен със супер приятна диско-фънк мелодия, впечатлява и със сложна и красива хореография. 

"Разбрахме, че е абсолютно възможно онлайн да се правят хореографии. Разбира се, много по-трудно е и изисква много повече концентрация. Харесва ми тази музика, фънки звученето. С колегите ми се шегуваме, че връщаме диското на мода", каза Михаела Филева в "България сутрин".

Певицата обяви, че предстои издаването на третия ѝ албум, който вече е на финалната права. Тя изрази своята благодарност към хората, които я подкрепят и харесват музиката ѝ.

"Годината определено беше трудна и много предизвикателна за всички хора, които се занимават с музика. Опитваме се животът да не спира, работата ни да не спира", сподели Филева в ефира на Bulgaria ON AIR.

Изпълнителката разкри, че много обича пътешествията и сега преоткрива нови места в България.

"Това ме зарежда, аз съм от хората, които черпят енергия от природата. Нещото, което ми дава най-много сила в този период, са близките ми хора и хората, които слушат музиката ми", подчерта изпълнителката.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК