България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Рапъри и влогъри в холивудски роли в песента "Бесна пенсия"

Део, Играта, Христо Стефанов - Ицака и Павел Колев са напълно преобразени

16.11.2020 | 09:40 Редактор: Искра Ангелова

Рапърите Део, Ивайло Иванов - Играта и влогърите Ицака и Павел Колев зарадваха многобройните си фенове с песента "Бесна пенсия". В нея всички те се включат в клуб "трета възраст" и участват в диво пенсионерско парти.

"Всичко дойде от това, че искахме да направим песен с Део и Играта. Те имаха идея да направим старинна песен, а в същото време това за нас е ценна тема, защото ние се шегуваме, че от много време сме в YouTube и метафорично сме стари", каза Христо Стефанов - Ицака в студиото на "България сутрин".

Павел Колев пък сподели, че гримът им е отнел доста часове. За него са се погрижили огромен екип от гримьори.

"Беше някъде около 4 часа, позволяха ни да станем само за малко. После пък един час го сваляха", допълни той пред Bulgaria ON AIR.

Заради големия си брой фенове в платформата те са ограничили нецензурните думи. YouTube каналът им е от 10 години и двамата често радват зрителите с нови видеа, които имат хиляди гледания.

"Всички теми, които сме засегнали, са такива, които са ни интересни. Ако тръгнем да правим нещо насила - и зрителите ще видят, че е така", каза още Колев и добави, че засега няма за цел да издава албум.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК