България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Прочутата Чизу Саеки разкрива тайната на красивата кожа в нова книга

Водещо в нея е, че не е важно скъпи ли са продуктите, а техниката ни при употреба

01.08.2019 | 09:43 Редактор: Ралица Братанова

Най-прочутата японска консултантка по красота Чизу Саеки разкрива тайната на красивата и млада кожа в книгата си "Японската революция в грижата за кожата". Българското ѝ издание е с логото на "Колибри".

"Тази книга може да ни помогне и неслучайно е продадена в над 3 млн. екземпляра навсякъде по света. Чузи Саеки е една много усмихната и позитвна дама, която има над 45 години стаж в козметичната индустрия" коментира директорът на отдел "Комуникации" в издателството Кремена Димитрова пред Bulgaria ON AIR.

А авторката на книгата е на мнение, че няма значение колко скъп е козметичният продукт, който използваме, а е важна техниката и всекидневната грижа към кожата.

По думите на Димитрова книгата е изпъстрена с прости упражнения, които могат да се правят и в домашни условия.

"Нейните правила са много прости и лесно изпълними за всяка една от дамите. Това са правила не само за една възрастна кожа да изглежда млада, но и за една млада, която да бъде добре поддържана, за да изглежда така по-дълго време", обясни Димитрова в "България сутрин".

Тя акцентира върху едно от важните послания в книгата, че повече внимание трябва да обръщаме на премахването на грима и добре почистената кожа, отколкото на самото гримиране. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК