Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Експерт: Борисов унищожава всеки свой коалиционен партньор, ПП-ДБ са лоши сценаристи

"Голяма част от мафията в съдебната система започва да дава фира", коментира Диана Дамянова

16.02.2024 | 20:50 Редактор: Толя Стоянова

ПП-ДБ са лоши сценаристи. В техния лош сценарий не са изчислили, че когато се вдигне скандал за един пост, то това руши доверие, а не създава такова. Всичко е един спектакъл, който много бързо ще завърши с това, че ще се разберат. Всички знаят, че изборите са безумни. Избори ще поиска Борисов и ще ги получи, когато му потрябват. Той унищожава всеки свой коалиционен партньор. Заложници са на Стокхолмския синдром. Това коментира комуникационният експерт Диана Дамянова в студиото на "Денят ON AIR".

По думите ѝ няма вариант ПП-ДБ да се борят срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски, защото "ще ги глътнат за закуска, както са правили досега с всичките си коалиционни партньори".

На въпрос дали министрите са пешки, тя отговори, че имат твърде голяма свобода.

"Сладко е да бъдеш министър в такъв кабинет, където свободата е повече", каза Дамянова в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според нея голяма част от мафията в съдебната система започва да дава фира в резултат на това, че "Борисов и Пеевски са си оттеглили чадъра върху всички тези системи".

"Случват се промени и в самия Борисов. Иска да излезе със светло име. Той няма причина да издевателства повече върху бизнеса и съдебната система. В България ти трябва чадър, за да си вкараш детето в детска градина. Навсякъде е едно и също", заяви Дамянова.  

"Националният съвет се състои от млади хора, които всички са извадени от тефтерчето на Кирил Петков. За тези хора той е идол. Текстовете са напълно безотговорни в по-голямата си част", коментира комуникационният експерт.

Гледайте целия разговор във видеото.