Петков за обвиненията на Борисов: Не съм взел и стотинка освен депутатската заплата

Голяма част от бъдещето на това правителството, ще се случи, когато си говорим истината, каза съпредседателят на ПП

15.02.2024 | 17:53 Редактор: Елеонора Танева
Петков за обвиненията на Борисов: Не съм взел и стотинка освен депутатската заплата

Борисов да не се притеснява толкова много, голяма част от бъдещето на това правителството, ще се случи, когато имаме симетрия и във външните отношения, но и си говорим истината. Това каза съпредседателят на ПП Кирил Петков в НС.

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" посочи също, че министърът на вътрешните работи е на ГЕРБ, "така че няма смисъл да се правим, че не е. Найо ми каза, че когато си бил вече премиер, спокойно може да си външен министър, защото човекът, който държи най-важните дипломатически отношения в една държава, е премиерът", обясни Петков в отговор на изявление на Бойко Борисов, че ГЕРБ имат само едно министерство – външно.

Препоръката на пиара Найо Тицин била Петков и Борисов да изчакат, докато Мария Габриел и Николай Денков дадат крайните си становища за министрите, пише "Фокус".

Кирил Петков увери, че не е взел нито стотинка освен заплатата си като депутат. Според него и останалите му съпартийци от ПП-ДБ по никакъв начин не са замесени в корупция.

"В тази политическа конкуренция всеки се дебне толкова много, че това е може би най-бързият начин да изчистим всякакви съмнения за корупция между политическите партии", смята Петков. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
1 rate up comment rate down comment 0
При Киро парапета, п
преди 2 месеца
Но Киро просто щедро си е организирал частния бизнес, с връзките придобити по време на заеманите от него високи постове в държавата. Да си ги ползва при удобен случай. Сигнализирай за неуместен коментар