ГЕРБ-СДС тръгва на избори за стабилна България в сигурна Европа

Положих всички усилия да има правителство, увери Бойко Борисов

09.05.2024 | 20:32 Редактор: Тодор Петров

Коалицията ГЕРБ-СДС откри тази вечер в Стара Загора националната си предизборна кампания.   Представени бяха кандидатите за Европейски парламент и водачите на листите за Народно събрание. 

От ГЕРБ-СДС призоваха за връщане на нормалността в политиката. Според тях това са изборите за стабилна България в сигурна Европа.

"Това не са поредните избори. Това са изборите за стабилна България в сигурна Европа. Това, което ни откроява от другите, са 5 неща: опит, резултати, прагматични цели, ценности и лидерство", заявиха Росен Желязков и Мария Габриел.

"Вярвайте ми, положих всички усилия да има правителство. Всички усилия да не се отива на избори. Колкото и лошо да беше, това даваше поне отвън някаква стабилност на България. Ние не трябва да правим нищо повече от това, което правихме преди три години. Абсолютна защита на българската граница", посочи лидерът Бойко Борисов.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 1 седмица
"Вервайте ми!". Този сериал сме го гледали повече от 30 години. Няма нужда са се върти старата плоча. Сигнализирай за неуместен коментар