Трифонов: Моят избор за кмет в София се казва Ваня Григорова

"Никога няма да подкрепя сегашното ръководство на ПП, те са лъжци", написа лидерът на ИТН

01.11.2023 | 14:40 Редактор: Вяра Димова
Трифонов: Моят избор за кмет в София се казва Ваня Григорова

"Противно на очакванията на някои политически партии, резултатите на "Има такъв народ" от местните избори са логично добри. И логично ще стават още по-добри", написа лидерът на партията Слави Трифонов в профила си във Facebook. Той благодари на всички гласували и на всички участници в структурите на ИТН.

"Това, което ни очаква, е поредица от битки за установяване на нормален и достоен живот в нашата прекрасна родина. И ние ще ги проведем, защото това може да е път, изпълнен с трудности, но целта оправдава средствата. Следва балотаж в неделя. Уважаеми съграждани, които сте гласували за "Има такъв народ", вярвам и съм убеден, че вие имате достатъчно самосъзнание и чувство за отговорност, за да знаете за кого да гласувате. Това е ваше гражданско право", пише още той.

"Мога да ви кажа какво мисля аз. Не подкрепям и никога няма да подкрепям сегашното ръководство на "Продължаваме промяната". И ще ви кажа защо. Защото са безсрамни лъжци, защото се мислят за повече от останалите. Мислят се за специални и богоизбрани. Мислят си, че всичко им е позволено. А всички нас, останалите, ни мислят за втора категория хора. Те безусловно са се самозабравили. Те неслучайно бяха наречени шарлатани и както казах, когато ги свалих от власт предния път - те за нищо на света не трябва да се докосват до власт. Така мисля аз. Конкретно в София моят избор за кмет се казва Ваня Григорова. След като "Продължаваме промяната" имат голямо представителство в общинския съвет, кметът, за нищо на света, не трябва да е пак от "Продължаваме промяната" - за да има взаимен контрол", категоричен е лидерът на ИТН.

"България това сте вие. Всеки град, всеки малък град, всяко село, всяко селце - това сте вие. И аз вярвам, че мъдростта ще победи", завършва Трифонов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)