Борисов: Подкрепяме БСП и "Възраждане", и ние искаме IT специалисти да следят вота

И ГЕРБ не вярва на "Информационно обслужване"

28.03.2023 | 19:17 Редактор: Елеонора Танева
Борисов: Подкрепяме БСП и

И ГЕРБ иска IT специалисти да наблюдават как "Информационно обслужване" въвежда данните от изборите. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Ямбол.

Той посочи, че е получил писма от лидерите на "Възраждане" и БСП Костадин Костадинов и Корнелия Нинова, които се съмняват в честността на процеса. 

"Двете партии ще ги подкрепим, да имаме IТ специалисти. Всички знаем какво правеха с машините, мислехме, че сме се отървали от тая далавера. Ама резултатчетата пак отиват и се наливат в общото, където няма никакъв контрол. Чак след искане за касиране и повторно преброяване нещо може да се намери. Ще се присъединим към тях да има IT специалист, когато наливат резултатите да гледаме, защото иначе няма как", обясни Борисов, цитиран от "Фокус".

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
0 rate up comment rate down comment 0
Youri Slavkov
преди 11 месеца
Най-вероятният потенциален кандидат за списъка Магнитски е изпаднал в особено състояние на безтегловност. Всяко негово изказване, или жест, е точно обратно на предишното. Оставаме с впечатление, че устатата му работи преди мозъка. Това внася силен смут сред най-верните му слуги от ГЕРБ. Объркани са. Как да го бранят, имайки предвид и себе си? Сигнализирай за неуместен коментар