Борисов: "Продължаваме промяната" си имат тактика, намесват служебния кабинет в изборите

"Спадът на БВП води до рецесия и до консервативни мерки", смята лидерът на ГЕРБ

12.03.2023 | 12:30 Редактор: Петя Кръстева
Борисов:

Защо не обикалят сред хората, защо нямат зали от "Продължаваме промяната"? - Защото имат тактика. Вместо да говорят по програмата си, те изхарчиха цялата си енергия по някакъв красив и обаятелен човек – Шишков, това е тактиката на намесата на служебното правителство в изборите и то безплатно. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Монтана.

"В Чирен теглят газ на 300 лева в момента - при положение, че на пазара е 100. Това е далаверата на предизборната кампания, Шишков с поредно безплатно участие. Хората ще ги питат защо хлябът е скъп, защо олиото, затова те не се показват. Те си имат медийни бухалки, имат си служебни министри – бухалки", отбеляза той.

Борисов е на мнение, че гражданите са били заробени през последните две години и скоро "няма да видят тунел", пише БГНЕС.

"Можем да видим, че в бюджета ги няма парите, че дефицитът е 7%, че спадът на БВП води до рецесия и до консервативни мерки, което значи затягане на колана. "Продължаваме промяната" не могат това да го говорят. Дано Бог ни прати прозрение, трябва единство на нацията. В момента се мразим и това не е добре. Ние сме показвали, правили сме и пак ще направим. Състоянието на държавата е тежко, след 2 април трудно ще тръгнем напред", обобщи лидерът на ГЕРБ.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


1
2 rate up comment rate down comment 0
...
преди 1 година