Петков: Ще отключим потенциала на България и веднъж завинаги този преход ще свърши

Асен Василев посочи, че има една малка прослойка, която иска да върне коалицията на кражбата между ГЕРБ и ДПС

30.09.2022 | 21:15 Редактор: Теодора Патронова
Петков: Ще отключим потенциала на България и веднъж завинаги този преход ще свърши

Ще бъдем първа политическа сила, ще отключим потенциала на България и веднъж завинаги този преход ще свърши. Това ще го направим, защото сме заедно. Това заяви съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков по време на концерт под надслов "Бъди промяната" на площада пред Националния дворец на културата (НДК).

Кирил и Асен не могат да направят промяната. Кирил и Асен, и още 135 депутата след 2 октомври пак не могат, 20 хиляди човека може би имат някакъв шанс, но всички заедно можем да кажем "край" на прехода и да "отключим" потенциала на България, посочи Петков, цитиран от БТА.

Асен Василев посочи, че има една малка прослойка, която иска да върне коалицията на кражбата между ГЕРБ и ДПС. Тази малка прослойка краде от живителните сили на народа, краде, вкарва разделение, лъже и ни казва, че ние не можем и гони хората, които не са съгласни извън страната, заяви Василев, след което апелира на 2 октомври да покажем, че можем и искаме повече за всички нас, а не за шест фирми и две чекмеджета с кюлчета и пачки.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК