Карадайъ: Пред камерите политиците не искат с ДПС, но после чукат на вратата ни

Председателят на партията смята, че отреденото им от ЦИК първо място в бюлетината не е случайно

09.09.2022 | 12:36 Редактор: Петя Кръстева
Карадайъ: Пред камерите политиците не искат с ДПС, но после чукат на вратата ни

Тези избори са много важни в това кризисно време, защото този път гласуваме да има сигурност за всеки български гражданин, за всеки дом. Това може да се случи само когато има икономическа стабилност. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ по време на предизборна среща в Шумен.

Той коментира политически изказвания, че след тези избори следват други.

"На изборите самите граждани делегират своите права и отговорност на политически партии или на хора, които ще станат народни представители не за да се мразят, а за да търсят решение на проблемите на хората чрез развиване на икономиката. Това е задачата на тези избори", категоричен бе председателят на ДПС.

По думите му ДПС ще отиде в НС с една основна цел - да помага на хората и на бизнеса. Той коментира и отношението към ДПС от другите политически сили.

"Пред камерите говорят, че нищо няма да правят с ДПС, обаче като изгаснат камерите, всички чукат на вратата. Политика с лицемерие не се прави, с достойнство се прави", настоя Карадайъ.

"На тези избори трябва да възстановим нормалността и държавността. Да направим така, че да има сигурност в държавата със стабилно управление. Не е случайно това, че Всевишният ни отреди на жребия в ЦИК първо място", обобщи той. 

Снимка: ДПС-пресцентър

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК