ВМРО откри кампанията си от гроба на легендарния революционер Тодор Александров

"ВМРО  е била, е и ще бъде велика организация", изтъкна евродепутатът Ангел Джамбазки

04.09.2022 | 21:58 Редактор: Теодора Патронова

ВМРО откри кампанията си за предстоящите парламентарни избори от гроба на легендарния революционер Тодор Александров. Александров, който е и сред емблемите на ВМРО, беше в сърцето на политическите речи на съпредседателите на партията, както и на почетния председател Красимир Каракачнов. 

"За разлика от всички нови герои и измислени чалгари, чуждопоклонници, които са готови да продадат всичко, включително и България, за да се харесат на чуждите си началници. Те нямат пример за подражание, те копират чужди модели. Ние имаме своята идея и лидери в историята", каза почетният председател на ВМРО Красимир Каракачанов.

Евродепутатът и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки заяви, че времената, в които Тодор Александров води организацията, не са много по-различни от сега и че сега е моментът да се стъпи на заветите на ВМРО.

"ВМРО  е била, е и ще бъде велика организация. Това е организацията, която ще съществува, докато има граница Охрид и Черно море. Организацията, която ще брани идеала - България над всичко", изтъкна Джамбазки.

Вижте повече в репортажа на Здравко Черкезов

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК