Трифонов отвърна на нападките към проектокабинета и заклейми Борисов и Доган

ИТН не участва в никакви задкулисни договорки, подчерта лидерът на партията

13.07.2021 | 13:23 Редактор: Тодор Петров
Трифонов отвърна на нападките към проектокабинета и заклейми Борисов и Доган

"Разбрах, че правителството, което "Има такъв народ" предложи било правителство на Доган. Не е на Доган, на Ердоган е. Не - на Байдън. Не - на Макрон. Не - на Миню Стайков. Не - на Ковачки. Не - на илюминатите. Всички анализатори пропускате много варианти", написа лидерът на ИТН Слави Трифонов във Facebook.

Той отново подчерта, че ИТН не участва в никакви задкулисни договорки и предложеното правителство не е нито на Борисов, нито на Доган.

"Борисов и Доган са едно неприятно минало и "Има такъв народ" ще работи никога повече да не се повтаря наложеният от тях модел. Моделът, в който някой от двамата е инструментът, разпределящ порциите. Някои не са разбрали - "Има такъв народ" не предлага порции. Съжалявам, че трябва да ви разочаровам - няма порции. Има задачи, които чакат своето изпълнение. Някои от тях ги обявих вчера", пише още Трифонов.

"По повод на Николай Василев и внушенията с НДСВ 2, ще кажа следното: След като Христо Иванов е бил министър на Бойко Борисов, това означава ли, че "Да, България” са ГЕРБ 2? След като кандидат-премиерът на ГЕРБ Даниел Митов е бил заместник-председател на партия ДСБ, която сега е част от "Демократична България”, това означава ли, че ГЕРБ са “Демократична България” 2? А Мая Манолова, след като е била заместник-председател на парламента от БСП - какво означава? “Изправи се, Мутри, вън” са БСП 2 ли?", настоя лидерът на ИТН.

Предложенията на ИТН за министър-председател и министри са базирани на експертни качества, изтъкна Трифонов. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
0 rate up comment rate down comment 1
baitoz1
преди 2 години
много точно кзано . Защо никой не гвори и за посчените по същия начин.Между другото Даниел Митов мина и през България на гражданите на Кунева. Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 0
иванчо
преди 2 години
не съм съгласен с тези, които го гледат само като шоумен - Давид беше овчар, а Бог го направи цар;но и с ината му не съм съгласен - не квалификацията и опитът определят човек, а твърдостта му в истината, честта и достойнството му; повече от сигурен съм, че 10-те топ финансисти в целия свят да работят само за България, ако Сам Господ не каже - 'да бъде' - няма да го бъде;и за тези, дето си мислят, че и те са длъжни да 'дадат своето' - погледнете се - нямате какво да дадетеда се покаем!!! Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 1
Чалгар
преди 2 години
не ни се натрапвай, не се интересуваме от простотиите ти Сигнализирай за неуместен коментар