Борисов: Слави да беше сложил Сакскобургготски за премиер, говори най-много езици

Основната им цел е да създават хаос, защото в хаоса се краде лесно, каза лидерът на ГЕРБ

13.07.2021 | 11:55 Редактор: Тодор Петров

"Честито на българите за това, което си причиняваме сами. Толкова съм им сърбал попарата. Казах им, че поне 10 г. мога да управлявам сам и така стана. А те направиха така, че да нямат един общински съветник в София", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция, коментирайки предложения от Слави Трифонов проектокабинет.

"Ако искаха да внесат спокойствие, трябваше премиер да е Сакскобургготски, той говори най-много езици. Него го уважавам и обичам много. Той можеше, направи много за ЕС и за НАТО. Ако искаха да успокоят държавата, по-добре да бяха сложили Царя, поне на него не могат да му влияят", каза още Борисов.

"Основната им цел е да създават хаос, защото в хаоса се краде лесно. При нас имаше отговорност. Връщането на НДСВ от задния вход, т.е. през Трифонов, ще им дойде в повече на хората", подчерта лидерът на ГЕРБ, цитиран от БГНЕС.

"Юристите настояват да атакуваме изборния резултат. Касиране на изборите, нови избори, нов хаос народът няма да го издържи. Няма пари, ще се вдигне коронавирусът - няма ваксини, защото са ги унищожили. Затова им казвам: Направете коалиция. Последно моята партия трябва да питате дали ще подкрепя тяхната коалиция. Бързите избори са история. Те не са нито честни, нито бързи, нито са изкоренили корпоративния вот. Лъснаха лъжите на Радев", каза още Борисов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК