Борисов: Важно е България да бъде управлявана по европейски и стабилно

Най-голямата подкрепа е от ЕК с милионите ваксини, посочи премиерът

04.04.2021 | 08:55 Редактор: Юлия Христова

Премиерът Бойко Борисов упражни правото си на глас в Банкя малко след началото на изборния ден. Гласуването му беше излъчено на живо във Facebook без присъствието на медии. По думите му днешните избори са най-скъпите до момента.

Близо 50 млн. лева са дадени за машини за вота, близо 10 000 са машините взети за него. Вместо да отидат за хората, но аз винаги съм се съобразявал... Водихме най-толерантната и най-добронамерената кампания, никого не обидихме. Показахме резултати, получихме огромна подкрепа от лидерите най-големите партии в Европа. Премиерите на много други държави ни подкрепиха, също Шарл Мишел. Важно е България да бъде управлявана по европейски и стабилно. Това посочи министър-председателят Бойко Борисов минути, след като упражни правото си на вот.

"Най-голямата подкрепа е от ЕК с милионите ваксини, това е подкрепа за българите, за страната от най-големите държави членки. Огромни усилия положихме", допълни премиерът. 

Борисов отбеляза, че част от държавите са се съгласили да предоставят част от ваксините си.

"Призоваваме за честни и почтени избори. Благодаря и на всички полицаи, на хората в ЦИК, РИК, огромна работа - цяла нощ са работили!", завърши той. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 

 


2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
Можеше да ни подкрепят с ваксините преди да станем 3-ти по смъртност, ама карай... Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
Важно е, нали така или иначе сме вързани за Европа. Ама още по-важно е всеки да си върши работата и да милее за държавата. Елементарни неща ни липсват и все не е направено и все нещо е объркано...Докога? Сигнализирай за неуместен коментар