Money.bg

Събота от 16:00 часа
още

Money. bg - 20.6.2020 - пълен запис

22.06.2020 | 15:25 Редактор: Таня Харизанова

В предаването Money.bg ви показваме, как да привлечете вниманието на инвеститори, ако имате бизнес. Ако не знаете, какво означава ангелско бизнес финансиране - ще научите от бизнесмен, който организира точно такъв вид финансиране. Това е Милен Иванов, създател на CEO club Bulgaria, CEO angels club, представител на Founders Institute за България

В предаването сме ви приготвили още една тема, която ще ви е изключително полезна, ако смятате да си търсите работа. Срещаме ви с двама млади българи, създали световна платформа за впечатляващи автобиографии. От тях ще чуете ценни съвети, как да привлечете вниманието на желаните работодатели. Говорим с Волен Вълков и Димитър Вулджев, съоснователи на Enhancv.

Вероятно на всеки един от вас му се е налагало да се реди на опашка пред кабинета на личния си лекар и да прекара там часове. Това обаче скоро може да остане в миналото, защото телемедицината набира скорост навсякъде по света, включително и в България. В студиото на Money.bg гостува човек, който ще ни разкаже, какви ползи може да донесе тя за пациентите. Разговор с Иван Йосифов, основател на "Найкомс"

В предаването говорим по една тема, която събужда много страсти всеки път, когато бъде засегната – златодобива. Даниел Василев коментира, какво печели България от златодобива и какво би загубила, ако той спре.