Каква година изпращат бившите съпрузи Кристина Димитрова и Иван Тенев

Постигнали сме много заедно, това не може да отиде на вятъра, призна певицата пред Bulgaria ON AIR

30.12.2016 | 22:31 Редактор: Жанета Нейкова
Каква година изпращат бившите съпрузи Кристина Димитрова и Иван Тенев

Вече избягвам да си правя равносметка в края на годината, призна певицата Кристина Димитрова в интервю пред Ганиела Ангелова. Тя подчерта, че животът й е емоционален и експанзивен, случват й се много неща и не обича животът й да е скучен.

"По всякакъв начи се стремя се животът ми да е динамичен и интересен и това се случи през тази година", посочи популярната певица. 

"Равносметката е, че тази година мина много и като че ли всяка следваща минава все по-бързо. Животът е едно пътуване", сподели бившият й съпруг Иван Тенев, известен още като Агент Тенев.

Въпреки че са разведени от много години те запазват добрите отношения и не само - работили са заедно, сега са в добри приятелски отношения и си поделят грижите за своя син Димитър. 

"Всеки втори на улицата, който спра, ще може да запее "Детски спомен" на Кристина Димитрова и Орлин Горанов. Тези, които правят музиката днес, ако спра случаен човек и му кажа да изпее някоя песен на новите изпълнители, той няма да може да каже и един тон. Защото в нея няма живот. Тя е хит за известно време заради римите", каза още Агент Тенев.

"Ние сме постигнали заедно много. Това не може да се загърби и да отиде на вятъра. Освен това, ние сме творчески тандем", сподели певицата.

Вижте цялото интервю: