ДНЕС в събота: Кристина Димитрова за музиката, любовта и приятелството

Oще много интересни теми, гости и изненади в предаването ДНЕС в събота по Bulgaria ON AIR

08.07.2016 | 13:46 Редактор: Валерия Петрова
ДНЕС в събота: Кристина Димитрова за музиката, любовта и приятелството

Предаването ДНЕС в събота с Ирина Белчева - по-различният съботно-неделен сутрешен блок. Мястото и времето, в което се настанявате удобно вкъщи, а ние ви предлагаме едно по- различно събуждане в съботната утрин.

Днес в събота се срещаме с една невероятна певица, която до ден-днешен пази своите детски спомени - Кристина Димитрова. Тя много държи на дългата си коса, има къща на Барби, но е  истинска лъвица, практикува йога и е изпяла едни от най-известните български песни.

Екипът на предаването е подготвил много приятни изненади за Кристина. Първата е един усмихнат, енергичен и позитивен човек, с когото създават вълшебен свят - Искрен Пецов. Разберете повече за приятелството между Катрин Вачева и Кристина Димитрова, както и за общия музикален проект с провокативното заглавие „Изолатор“.

Иван Тенев е познат като светски хроникьор, автор е на най-големите хитове на Кристина Димитрова и е баща на сина й - Димитър. Един от най-щастливите мигове за всяка жена е появата на дете. Срещаме я, макар и виртуално, с бившия й съпруг и едно от нейните съкровища - Димитър. Забавните репортери Боби и Асен изненадват всички с новата си тема.

За повечето хора аюрведата е екзотична практика с ароматни масла и време за медитация. Какво обаче се крие зад тази древна система за грижа за здравето разбираме от аюрведа лекаря д-р Прашант, който е в България по покана на организацията Мога Сам. В последните минути на предавнето не пропускаме и предпремиерното Клик с Аспарух Йорданов и най-забавните клипчета от мрежата.